26 Temmuz 2010 Pazartesi

ECRİNİMİN ODASI

Pozlara bak sen ne tatlı cadısın sen:))

İçinden çekmeceli elbise dolabımız bunuda Anne istedi ...

Fotoğrafta oyuncaklar olsada alt kısımda kitaplarımız var çok kullanışlı oldu bence...Ve yapıştırmalarla odamız çok cici oldu..
İlerde Elif Ecemiz içinde bitane yatak koyarsak odamıza tam bir prenses ve kraliçeme layık oda olucak..


Oyuncaklarımız koymak için tekerlekli oyuncak sandığımızı Annecik istedi..Halılarımız ve perdemizle tam bir uyum içinde çok şirin oldu içime sindi kızlarımın odası şuan ecrinimin odası...
Güle güle kullan canım bebeğim..Güzel rüyalar ve bol bol oyunlar oyna tamammı kızım odanda..
Sizleri Çok Çok seven Anneniz...



Elif Ecemiz doğmadan bir ay önce babamız tasarladı odamızı ve bence çilek odasındanda çok çok daha güzel oldu yapanların ellerine sağlık Babamızında yüreğine sağlık..

İyiki varsın babacım..


21 Temmuz 2010 Çarşamba

PRENSESİMİN KARDEŞİ OLDU ;)

Kraliçem denizde
Prensesim denizde

Aslında 2,5 ay oldu neredeyse kardeşimiz olalı ama anca yazabildik..
Birazcık kıskançlık ve tabi seviyoruzda başkasınında sevmesini istemiyoruzda..
Güzel kızım biraz bocalasada o artık abla oldu ve ablasının gülüsü diye seviyor Elif Ecemizi..Hastaneyken küçük halasında kaldı.Bebeğim hep halasının arkasındaymış hiç yaramazlık yapmamış benim yanıma hastaneye gelincede kadeşini gördü bir tepkisi olmadı ama ANNE seni seviyorum dedi ve lavaboya bile benimle gelmek istedi kuzum bende seni çok seviyorum göz bebeğimsin sen bebeğimiz kara saçlı doğdu biz saçlarına aşık olduk minik burunlu meleğim kara meleğim benim..
Artık iki çocuk annesiyim bazen zorluğu olsada tabikide gururuda var..
Güzel kızım Ecrinim geceleri çişe kalktığında sen hep beni isterdin ve birgün bebeğimiz benim kucağımda emerken sen geldinn ve beni öyle görünce bir tükürdün ve kaçtın meleğim anladımki senin ve benim için bu dönemin ne kadar zor geçeceğini..Ama siz ilerde çok iyi abla kardeş olucaksınız bende sizlerle gurur duyacağım hep..
Kardeş doğmadan 1 ay öncede prensesime oda yaptırdık onun artık ayrı bir odası var..
Artık odasında uyuyor ecrinim VE kardeşi büyüdüğünde onunla birlikte kalıcak birlikte oyunlar oynayacaklar..Onlar ANNENİN nefesi artık onlarsız olamam bir kızlarım bir canım var başka bişeyim yok diyorum bazen..
ALLAHIM iyikide böyle güzel kızlar verdin sana binlerce kez şükürler olsun desemde az gelir..

İŞTE BENİM MELEKLERİM